Rihanna jakoi sarjan rohkeita bikinikuvia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Rihanna päätti taannoin muuttaa Los Angelesista New Yorkin Sohossa sijaitsevaan 14 miljoonan dollarin arvoiseen luksusasuntoon. Tähti on viime viikkoina kiertänyt maailmaa uuden kiertueen merkeissä. Tällä kertaa matka on vienyt hänet esimerkiksi Aasiaan, Australiaan Afrikkaan.

Rihanna on totuttu näkemään lukuisissa rohkeissa kuvissa, joita hän usein jakaa itse sosiaalisessa mediassa. Parhaillaan Dominikaanisessa tasavallassa vieraileva laulajaneitonen on nyt lisännyt Instagram-tililleen mittavan määrän upeita bikinikuvia. Otoksissa Karibian lämmöstä nauttiva Rihanna poseeraa uima-altaan reunalla ja veden alla.

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Tuorein on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa. Levyn julkaisun jälkeen Rihanna teki massiivisen maailmankiertueen, joka päättyi lopulta Helsinkiin.