Sofia Vergaran huipputiukat nahkahousut korostivat muotoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinokaunotar Sofia Vergara tunnetaan tällä hetkellä parhaiteen roolistaan Moderni perhe -sarjassa. Vergara päätyi taannoin Forbes-lehden parhaiten palkattujen televisionäyttelijättärien listalla ensimmäiselle sijalle. Hän on tienannut hittiroolista jo 30 miljoonaa dollaria.

40-vuotias näyttelijätär tunnetaan myös 32F-kokoisesta povestaan, ja hänet onkin useaan otteeseen kuvattu sitä korostavissa asuvalinnoissa. Nyt Sofia Vergara näyttäytyi kuitenkin Moderni perhe -sarjan juhlatilaisuudessa muihiin seikkoihin huomion kiinnittävässä asuvalinnassa. Tähdellä oli nimittäin päällään erittäin tiukat nahkahousut, jotka todella korostivat hänen takapuoltaan.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä, joka on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Neitokainen seurustelee parhaillaan bisnesmies Nick Loebin kanssa. Pari on kihloissa ja suunnittelee menevänsä lähitulevaisuudessa naimisiin. He ovat käyneet terapiassa ennen sitä, koska Sofia ei halua liittoon mitään ongelmia.