Sunrise Avenue valloittaa myyntilistoja maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Sunrise Avenue -yhtye on ollut jo vuosia suosituin suomalainen yhtye maailmalla, sillä erityisesti Keski-Euroopassa sen menestys on ollut todella huikeaa. Nyt voittokulku on saanut jatkoa, kun yhtyeen uusi albumi Unholy Ground on valloittanut myyntilistoja.

Parhaillaan yhtyeen uutukainen on Saksan virallisen albumilistan kolmantena, kun esimerkiksi Katy Perry joutui jäämään suomalaisyhtyeen varjoon. Itunesin listalla albumin erikoisversio on Saksassa sijalla 10. ja Itävallassa sijalla 7.

Sunrise Avenue näkyy parhaillaan huomattavan hyvin Saksan katukuvassa, sillä massiivisten levymainosten lisäksi yhtyeen keulahahmo Samu Haber komeilee myös The Voice of Germany -ohjelman mainoskampanjassa, sillä hänet nähdään suosikkiohjelman tähtivalmentajana.