Varas vei lapsen Halloween-kurpitsan – äiti tylytti viestillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni vanhempi kantaa huolta jälkikasvustaan – ovathan lapset julmaa maailmaa vasten puolustuskyvyttömiä otuksia. Heiltä voi esimerkiksi varastaa vaikka tikkarin kädestä. Tihutyön jälkeen kannattaa kuitenkin varautua vanhempien raivoisaan vastaiskuun.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Nyt eräs äiti on reagoinut suorasukaisella viestillä, kun varas vei hänen kaksivuotiaan Tommy-poikansa kaiverretun Halloween-kurpitsan heidän kotinsa edustalta. Becky Reina laittoi kuistilleen ison kyltin, joka on osoitettu kurpitsavarkaalle. Hän vaikutti viestinsä perusteella olevan täynnä suuttumusta kyseistä henkilö kohtaan.

– Henkilölle, joka vei poikani kurpitsan. Kiitos elämänopetuksesta. Tämä auttaa häntä tajuamaan, että joskus ihmiset ovat ilkeitä ilman syytä, ja ihmisen täytyy vain selvitä siitä. Mutta koska poikani on kaksivuotias, eikä osaa lukea tätä kylttiä, lisään vielä: olet k*sipää, kirjoitti äiti viestiinsä.