Willie Nelsonista tehtiin täytekakku – uskoisitko tätä taideteosta syötäväksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu amerikkalainen country-tähti Willie Nelson on vieraillut aikoinaan myös Suomessa, mutta viime vuosina hän on ollut täällä suunnalla otsikoissa lähinnä huumeiden merkeissä, sillä supertähti on jäänyt lukuisia kertoja kiinni päihteistä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Willie Nelson nähdään kuitenkin herkullisissa merkeissä, sillä hänestä on leivottu täytekakku. Syötävän hyvännäköinen täytekakku on kondiittori Natalie Sideserfin käsialaa ja se on uskomattoman aidonnäköinen verrattuna 80-vuotiaaseen laulajatähteen.

Kakku tehtiin That Takes the Cake Show -kilpailuun, jossa se sai aikaan varsinaisen palkintotulvan. Eräs tuomareista totesi, että kyseessä on veistos, joka nyt vaan sattuu olemaan syötävä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat