Willie Nelsonista tehtiin täytekakku – uskoisitko tätä taideteosta syötäväksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu amerikkalainen country-tähti Willie Nelson on vieraillut aikoinaan myös Suomessa, mutta viime vuosina hän on ollut täällä suunnalla otsikoissa lähinnä huumeiden merkeissä, sillä supertähti on jäänyt lukuisia kertoja kiinni päihteistä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Willie Nelson nähdään kuitenkin herkullisissa merkeissä, sillä hänestä on leivottu täytekakku. Syötävän hyvännäköinen täytekakku on kondiittori Natalie Sideserfin käsialaa ja se on uskomattoman aidonnäköinen verrattuna 80-vuotiaaseen laulajatähteen.

Kakku tehtiin That Takes the Cake Show -kilpailuun, jossa se sai aikaan varsinaisen palkintotulvan. Eräs tuomareista totesi, että kyseessä on veistos, joka nyt vaan sattuu olemaan syötävä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash