Entourage-elokuva vahvistettiin: ”Rakastan teitä kaikkia!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen televisiosarja Entourage lopetettiin vuonna 2011 kahdeksannen tuotantokauden jälkeen. Miesporukan glamour-elämää kuvaavassa sarjassa on esiintynyt useita viihdemaailman kirkkaimpia tähtiä. Hittisarjan tuottajana toimi Hollywoodin suosikkinäyttelijä Mark Wahlberg.

Mark Wahlberg vihjasi sittemmin, että Entourage saisi mahdollisesti jatkoa elokuvan muodossa. Elokuvaversio ei kuitenkaan tuntunut ottavan pitkään aikaan tuulta alleen. Nyt sarjan luoja Doug Ellin on kuitenkin vahvistanut valkokangasversion olevan virallisesti työn alla.

– Se on tulossa. Rakastan teitä kaikkia, Doug Ellin twiittasi ja liitti mukaan kuvan sarjan tähdistä.

Entourage-elokuvan vahvistusta saatiin odottaa näyttelijöiden vaatimiin palkkioihin liittyvien erimielisyyksien vuoksi. Elokuvan suunniteltua julkaisupäivämäärää ei olla vielä paljastettu, mutta näyttelijä Kevin Connolly vihjasi The Hollywood Gossip -sivustolle kuvausten alkavan jo tammikuussa.

Entourage-televisiosarja kertoi menestyneestä näyttelijästä Vincent Chasesta ja tämän ystäväporukasta. Sarjan päätähtiä ovat muun muuassa Adrian Grenier, Kevin Connolly, Jerry Ferrara, Jeremy Piven ja Kevin Dillon. Entourage tunnetaan lukuisista julkkisten esittämistä cameo-rooleista. HBO-televisiokanavan sarjassa nähtiin muun muassa Christina Aguilera, Jessica Alba, Matt Damon, 50 Cent, Eminem, Scarlett Johansson, Jimmy Kimmel ja Snoop Dogg.