Kynttilän sisältä paljastuu karmiva yllätys – liian raju lahjaksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hämärän tullen kaivetaan kynttilät esille ja himopolttajat saattavat tuhota yhden lämpökynttiläpussin viikossa. Sen lisäksi, että kynttilät luovat mukavaa tunnelmaa, voi niitä antaa myös lahjaksi. Markkinoilla on myös kekseliäitä kynttilöitä, joita myös PyroPet Candles edustaa.

Kuva: PyroPet Candles
Kuva: PyroPet Candles

Kyseessä on islantilaisen kaksikon luoma kynttilähanke, jolle haetaan parhaillaan rahoitusta Kickstarter-sivuston kautta. Thorunn Arnadottirin ja Dan Kovalin luomat Kisa-kynttilät ovat siitä hauskoja, että niitä polttamalla saa yllätyksen esiin. Kisa on islanniksi kissanpentu.

Kissanmuotoinen kynttilä paljastaa lopulta metallisen luurangon steariinin alta. Colossal-sivuston mukaan kynttilät ovat liki 18 senttimetriä korkeita ja niiden palamisaika lähentelee 20 tuntia. Valitettavasti kyseisiä tuotteita ei ole vielä markkinoilla, mutta jäämme odottamaan PyroPet-kynttilöiden saapumista Suomeen.