Näin otat itsestäsi glamouria tihkuvat omakuvat

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmallin työhön tarvitaan muodokas vartalo, kauniit kasvot, esiintymishalukkuutta ja jonkin verran pokkaa. Moni neitokainen on onnistunut tekemään tiliä poseeraamalla lehtikuvissa seksikkäästi esimerkiksi pelkissä alusvaatteissa.

Kuinka viettelevä poseeraus onnistuu ilman, että mennään hyvän maun rajojen yli? Buzzfeed-sivusto julkaisi aiheen tiimoilta oman videon, jossa alottelevaa mallia neuvotaan pikkunikseillä tuomaan lisäsäväystä kuviin. Ohjeita ei välttämättä kannata ottaa liian vakavissaan.

Seksikkään musiikin soidessa taustalla katsoja saa kuulla, miten hänen esimerkiksi kannattaa hyödyntää rekvisiittaa ja asusteita kuvauksissa. Malliotoksessa nainen poseeraa asetta vihjailevasti pidellen. Videon mukaan edes isoäidin ei kannata pelätä glamour-otoksia, sillä ihminen ei ole koskaan liian olemaan kameran edessä.