Huikea Halloween-asu! Pariskunta pukeutui muovisiksi leikkisotilaiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes jokainen varsinkin yli 30-vuotias mies on lapsuudessaan jossain vaiheessa leikkinyt ”soltuilla”, eli muovisilla leikkisotilailla, joilla toteutettiin hiekkalaatikoilla ja kodeissa toinen toistaan näyttävämpiä taisteluita. Nyt leikkisotilaat on nähty myös tosiaelämässä.

Pariskunta nimittäin pukeutui leikkisotilaiksi viime viikonloppuna Halloween-juhlissa, ja tulos oli poikkeuksellisen näyttävä. He kuvauttivat itseään kaupungin keskustassa monissa eri paikoissa, ja tulos oli melko autenttinen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat