Rihannan loma jatkui – ja kuumien bikinikuvien jakaminen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Rihannan aika on viime viikkoina kulunut maailmankiertueen merkeissä. Viime aikoina tähti on valloittanut esiintymislavoja esimerkiksi Aasiassa, Australiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Parhaillaan artisti kuitenkin rentoutuu Dominikaanisessa tasavallassa.

Rihanna on jakanut sosiaalisessa mediassa lomaltaan runsaasti kuvia, joissa hänet nähdään bikineissä uima-altaalla. Nyt laulajatar on lisännyt Instagramiin joukon otoksia samalla teemalla. Aurinkoisten bikinikuvien lisäksi Rihanna on kuitenkin jakanut faneilleen myös mustavalkoisen Halloween-otoksen, jossa hän poseeraa seksikkäässä goottihenkisessä asusteessa.

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Tuorein on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa. Levyn julkaisun jälkeen Rihanna teki massiivisen maailmankiertueen, joka päättyi lopulta Helsinkiin.