Rihannan loma jatkui – ja kuumien bikinikuvien jakaminen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Rihannan aika on viime viikkoina kulunut maailmankiertueen merkeissä. Viime aikoina tähti on valloittanut esiintymislavoja esimerkiksi Aasiassa, Australiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Parhaillaan artisti kuitenkin rentoutuu Dominikaanisessa tasavallassa.

Rihanna on jakanut sosiaalisessa mediassa lomaltaan runsaasti kuvia, joissa hänet nähdään bikineissä uima-altaalla. Nyt laulajatar on lisännyt Instagramiin joukon otoksia samalla teemalla. Aurinkoisten bikinikuvien lisäksi Rihanna on kuitenkin jakanut faneilleen myös mustavalkoisen Halloween-otoksen, jossa hän poseeraa seksikkäässä goottihenkisessä asusteessa.

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Tuorein on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa. Levyn julkaisun jälkeen Rihanna teki massiivisen maailmankiertueen, joka päättyi lopulta Helsinkiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat