Ellen DeGeneres pukeutui povipommiksi – jättirinnat ilman paitaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisiotähtiin lukeutuva keskusteluohjelman emäntä Ellen DeGeneres on ollut jo pitkään avoimesti homoseksuaali. Hän ja Ally McBeal -sarjasta tuttu kaunotar Portia de Rossi avioituivat vuonna 2008. Sittemmin he rakennuttivat itselleen ökykartanon Santa Barbaraan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Ellen on yllättänyt studioyleisön ja televisiokatsojat pukeutumalla ohjelmassaan Nicki Minaj’ksi. Hän ilmestyi kameroiden eteen jättirintojen kanssa paljastavassa takissa, eli samassa asussa, jossa Nicki taannoin nähtiin.

– Nicki Minaj oli vieraanamme muutama viikko sitten, mutta hänen paitansa ei. Katsokaa häntä. Hän pukeutui noin, emme me. Hän muutti ohjelman K16:sta DD:ksi, Ellen nauratti yleisöä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Ellen DeGeneresin näyttelijäpuoliso Portia de Rossi paljasti aikoinaan Unbearable Lightness -kirjassaan kärsineensä anoreksiasta ja bulimiasta, jotka melkein tuhosivat kaunottaren elämän. Hänen päivittäinen energiamääränsä oli 300 kilokaloria. Tähden mukaan DeGeneresin tapaaminen pelasti hänet, sillä Degeneres opetti hänet kuuntelemaan itseään ja olemaan välittämättä muista.