Halloween-pilailija joutui itse rajun pilan kohteeksi – lähes löysät housuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna Yhdysvalloissa juhlittiin Halloweenia näyttävästi ympäri maata. Lukemattomien Halloween-bileiden lisäksi kaduilla nähtiin toinen toistaan erikoisempia pilailijoita, jotka yrittivät kauhistuttaa ihmisiä. Eräs pelotteluista ei mennyt ihan odotetulla tavalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Break-nettikanavan pilassa nuori mies esitti pahamaineisella Comptonin asuinalueella aavetta, joka säilytteli ohikulkijoita esimerkiksi ilmestymällä yhtäkkiä esiin roskiksesta.

Aavetta esittänyt pilailija ei kuitenkaan tiennyt, että hänen ystävänsä Roman Atwood oli päättänyt tehdä pilailijalle pilan. Pian kolme raivostunutta miestä kävikin aavemiehen kimppuun ja käskytti tämän lopulta riisuutumaan ja polvilleen maahan.