Lily Aldridge on Victorian kuuma enkeli

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Victoria’s Secret -brändin kuumiin mallinimiin lukeutuu 27-vuotias Lily Aldridge, joka sai Victorian enkelin tittelin vuonna 2010. Neitokainen piti tuolloin ensimmäistä kertaa yllä lumoavia enkelin siipiä merkin muotinäytöksessä.

Lily on jälleen ikuistettu uusiin kuviin, joissa hänen kauneutensa tulee esimerkillisesti esille. Mallitähti poseeraa joulunpunaisissa alusvaatteissa, jotka tihkuvat viettelevyyttä, vaikka Aldridgen yllä onkin kuuluisat Victoria’s Secret -siivet. Enkeli vai paholainen – ota siitä nyt selvää.

Lily Aldridge on amerikkalainen mallikaunotar, joka aloitti malliuransa 16-vuotiana Abercombie and Fitchille poseeraamalla. Hänet nähtiin jo uransa alussa Voguen, Glamourin ja lukuisien muiden lehtien kannessa. Victoria’s Secretille nainen siirtyi vuonna 2009. Tänä vuonna tähti on lanseerannut oman vaatemallistonsa Velvet Tees -yrityksen kanssa. Sen nimi on Lily Aldridge for Velvet. Neito on naimisissa Kings of Leon -keulakuvan Caleb Followillin kanssa ja parilla on yhteinen Dixie-tytär.