Mel B on kuin fitness-kaunotar – upea näky bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maustetyttö Melanie Brown nähdään tällä hetkellä America’s Got Talent -ohjelman tuomarina. Tähti pääsee ihastelemaan uusia tähdenalkuja, vaikka hän pitää huolta myös omasta urastaan. Taannoin Melanie B julkaisi ensimmäisen kappaleensa kahdeksaan vuoteen.

Eilen Mel B kuvattiin Australiassa, Sydneyssä sijaitsevalla Bronte Beachin rannalla yhdessä miehensä Stephen Belafonten kanssa. Entinen spaissari on nykyisin huikeassa bikinikunnossa, ja varsinainen fitness-tähti.

Melanie Brown nousi kuuluisuuteen 90-luvun kuuluisimman tyttöbändin Spice Girlsien riveistä. Hän yritti käynnistää soolouraansa bändin hajoamisen jälkeen, mutta sittemmin suurempi menestys on tullut naisen osaksi kykyjenetsintäohjelmien tuomarina. Nainen on nähty muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomaristossa.