Russell Brand ja Noel Gallagher avaavat baarin Lontooseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koomikkona ja naistenmiehenä tunnettu teräväsanainen koomikko Russell Brand tietää varmasti, mitä kunnon bilettäminen vaatii. Sama pätee hänen hyvään ystäväänsä brittiläiseen muusikkoon ja Oasis-yhtyeen entiseen lauluntekijä-kitaristiin Noel Gallagheriin. Nyt he avaavat oman baarin.

Koomikko ja muusikko tahtovat avata Pohjois-Lontooseen uuden ravintolan, joka tarjoaisi lava-aikaa uusille ja kuuluisuutta havitteleville esiintyjille ja yhtyeille. Anniskeluravintola olisi kaiketi suurelta yleisöltä suljettu paikka, ja vain tarkkaan valitut jäsenet pääsisivät nauttimaan trendikkäästä ilmapiiristä ja live-musiikista.

Daily Starin mukaan ravintola toimisi eräänlaisena kohtauspaikkana nousevien artistien ja ammattilaisten kesken. Idea oli alun perin Russellin, mutta Noel tukee hanketta koko sydämestään. He ovat olleet ystäviä jo vuosien ajan, ja Russell muun muassa piti puheen Noel Gallagherin ja Sara McDonaldin häissä muutama vuosi sitten.

Noel Gallagheria pidetään yhtenä Britannian merkittävimmistä ja lahjakkaimmista muusikoista. Rokkari erosi yhtyeestä vuonna 2009 riideltyään rajusti veljensä ja kollegansa Liam Gallagherin kanssa. Noel Gallagher on aiemmin kertonut, ettei kaipaa Oasis-yhtyeen kulta-aikoja. Hän on kuitenkin ylpeä 15 vuoden rock-uran saavutuksista.