AVIOERO! 19-vuotias Courtney Stodden ja 53-vuotias Doug Hutchison erosivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

19-vuotias Courtney Stodden ja 53-vuotias Doug Hutchison ovat eronneet kahden vuoden avioliiton jälleen. Julkkisparin lempi on kärsinyt rypyistä, joita on oiottu esimerkiksi julkisesti Couples Therapy -realitysarjassa. Pariterapia ei kuitenkaan auttanut, ja tuloksena oli avioero.

Pariskunta aiheutti aikoinaan seurustelullaan ja avioitumisellaan kovasti kohua, koska heidän ikäeronsa oli valtava. Dougin huhuttiin harrastaneen seksiä Courtneyn kanssa tämän ollessa vielä alaikäinen. Avioerosta uutisoi hetki sitten Mail Online.

Teinivaimoksi tituleerattu Courtney Stodden on viime aikoina ollut otsikoissa lähinnä paisutettujen huultensa ja rintojensa merkeissä, sillä rinnoista tuli liian suuret ja ne ovat aiheuttaneet hänelle terveysongelmia.