Hiiren nerokas keksivarkaus videolle – hätä keinot keksii

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläimet saattavat turvautua varsinaiseen vilunkipeliin varastaessaan ihmisiltä ruokaa. Yhtenä vitsauksena saattavat olla komeroissa, vinteillä ja seinien välissä elävät hiiret, jotka vierailevat ruokakaapeilla esimerkiksi keksivarkaissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa nähdään video pikkuisen hiiren pieleen menevästä ryöstöretkestä. Sen sijaan, että ihminen olisi asentanut siimahännälle loukkua, on hän jättänyt sille keksin houkuttimeksi. Ainoastaan keksin sijainti osottautuu hankalaksi, sillä hiiren täytyisi hypätä sen kanssa kokoonsa nähden korkealle.

Vipeltäjän kokoinen herkku ei helpota missiota ja hiiri yrittää pomppia keksi suussaan aikansa. Moni ihmettelee, miksi pikkuinen eläin ei syö keksiä napaansa. Ehkäpä sillä odottaa kolossa nälkäisiä suita ruokittavana, joten se jatkaa pomppimista tarmokkaasti. Lopulta sinnikäs hiirulainen keksii keinon ja katsojan tekisi mieli melkeinpä taputtaa eläimelle.