Mies haaveili seksistä Kelly Brookin kanssa – vaimo ilmoitti eroavansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman himoituimpien naisten listojen kärkipäähän usein rankattu Kelly Brook on monipuolinen julkkiskaunotar, joka on muun muassa tuomaroinut hetken aikaa Talent-ohjelmaa. Miljoonat miehet unelmoivat seksistä Brookin kanssa, mutta heidän ei välttämättä kannattaisi kertoa sitä.

Nyt eräs mies on kommentoinut Daily Mail -lehden kuvagalleriassa Kelly Brookin valokuvaa ja kirjoittanut, että hän olisi valmis jopa jättämään vaimonsa ja lapsensa, mikäli saisi viettää yhden yön Brookin kanssa. Muut kommentoijat suivaantuivat miehen viestistä ja haukkuivat hänet.

Mies ei ollut huomannut, että hänen kommenttinsa julkaistiin automaattisesti myös hänen omalla Facebook-sivullaan, josta viesti kantautui miehen vaimon tietoisuuteen. Hänen reaktionsa ei ollut kovin mairitteleva. Vaimo kirjoitti nimittäin itse kommentteihin, ettei mies ansaitse lapsiaan ja vaimoaan, ja ettei miehellä ole enää asiaa perheen kotiin.