Adriana De Mouran Halloween-asu: Pukeutui povipommiksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -draamasarjan menestys synnytti liudan realitysarjoja, jotka seuraavat rikkaiden kotiäitien luksuselämää. Real Housewives of Miami -sarjan tunnetuimpia tähtiä on brasilialainen kaunotar Adriana De Mouraa, joka on noussut Yhdysvalloissa julkkistähdeksi.

Adriana on ollut aktiivinen PETA-järjestön edustaja, ja hänet nähtiin taannoin poseeraamasssa järjestön kampanjassa kylpyammeessa. Nyt kaunotar on osallistunut Halloween-bileisiin, jonne hän näytti pukeutuneen niukka-asuiseksi Zorro-povipommiksi.

Adriana Moura tekee parhaillaan tuloaan myös viihdelehtien palstoille. Realitytähti on televisiouransa myötä kokeillut siipiään myös poplaulajana. Mouran kerrotaan olevan naimisissa Frederiq Marq -nimisen miehen kanssa, mutta vielä realitysarjassa hän kertoi heidän vasta seurustelevan.