Guinnessin ennätystenkirja hylkäsi hakemuksen – tässä hulvaton kirje

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtavaa määrää erilaisia maailmanennätyksiä kirjaava Guinnessin ennätystenkirja on opus, jonne lähes kaikki todennäköisesti haluaisivat jossain elämänsä vaiheessa päästä. Kaikki yrittäneet eivät luonnollisestikaan siinä onnistu, mutta yritys on joskus pääasia.

Sitä se oli myös eräälle nuorelle miehelle, herra Jonesille, joka haki kerralla useampaa maailmanennätystä. Hänellä oli omien sanojensa mukaan maailman suurin ilmakitaroiden kokoelma, maailman kovaäänisin hiljaisuus ja hän oli maailman huikein jätkä.

Lisäksi Jones oli hakannut eniten liikennemerkkejä lohilla, mutta todisteena oli vain photoshopattu valokuva. Guinness vastasi Jonesille melko tyylikkäästi, ja mies julkaisi vastauksen verkossa.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit