Hana Nitsche esitteli pakaransa Twitterissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Avioeronsa jälkeen rap-moguli Russell Simmonsilla on riittänyt kauniita naisia rinnallaan. Yksi heistä on musiikkimiehen tyttöystävä Hana Nitsche, joka on valloittanut viime vuodet muotimaailmaa kuvankauniina mallina.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

26-vuotias Hana on ollut usein poikaystävänsä rinnalla edustamassa, ja pari on nähty myös yhteislomilla. Nyt Nitsche on kuitenkin julkaissut herutuskuvan Twitter-blogissaan, jossa kaunotar nähdään kesken kuvausten mustassa alusvaatekokonaisuudessa. Pitsiä ja peppua ei otoksesta puutu, sillä neito poseeraa otoksessa takamus katsojaan päin.

Saksan Huippumalli haussa -ohjelmasta julkisuuteen noussut Hana on poseerannut Elle, Maxim, Glamour, FHM ja muun muassa Cosmopolitan -lehtien kuvissa. Russell Simmons on deittaillut aiemminkin kauniita naisia, joiden joukossa ovat malli Veronica Webb sekä näyttelijättäret Sophia Monk ja Melissa George. Miehellä on kaksi tytärtä avioliitostaan Kimora Lee Simmonsin kanssa.