Joanna Krupa pukeutui enkeliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalaisamerikkalainen malli Joanna Krupa muistetaan The Real Housewives of Miami -realitysarjasta. Kesällä naimisiin mennyt tähti ikuistettiin äskettäin paparazzikuviin, kun hän oli juontokeikalla strippiklubilla Las Vegasissa melko rohkeassa asussa.

Viikonloppuna Joanna Krupa osallistui Halloween-juhliin, jonne hän pukeutui enkeliksi. Seksikkäimmäksi siskoksi aikoinaan valittu kaunotar juhli siis West Hollywoodissa järjestetyissä bileissä melko paljastavassa asussa.

Joanna Krupa on esiintynyt monissa elokuvissa, kuten Planet of the Apes, Max Havoc: Curse of the Dragon, Scary Movie 4, Ripple Effect ja Skinner Box. Neitokainen järjesti viime kesänä miljoonahäät kihlattunsa Romain Zagon kanssa. Pari meni naimisiin usean vuoden seurustelun jälkeen Etelä-Kaliforniassa järjestetyssä seremoniassa.