Hevonen maalattiin luurangoksi – upeaa vai pelottavaa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Halloweenin kunniaksi ihmiset saattavat pukeutua pelottaviin naamiaisasuihin, jolloin panostetaan romasti pelkkään maskeeraukseen. Nyt verkossa leviää ällistyttävä kuvasarja hevosesta, jolle on maalattu luurangon kuva karvojen päälle.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Taidokkaasti toteutettu maalaus on ihastuttanut ja innostuttanut etenkin kaikkia hevoshulluja kokeilemaan samaa kotioloissa. Hevosen maalaamisesta vastannut Knot Just Rope -niminen yritys on saanut tempauksellaan suuresti ilmaista mainosta.

Halloween-teemaan sopiva hevonen on alkuperäiseltä väritykseltään musta, joten valkoinen luuranko tekee eläimestä jopa hieman pelottavan. Kauhutunnelmaa on lisätty hevosen omistajan noitamaisella asulla. Yritys on julkaissut hevoskuvia myös Facebook-profiilissaan.