Entä jos Batman olisi maanviljelijä? Tässä on traktorien traktori

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain Gumball 3000 -ralliin osallistuneesta Batman-monsteriautosta, joka kuitenkin hyytyi heti kilpailun alkumetreillä. Batman-hahmolla tiedetään olevan useita ajoneuvoja aina Batmobile-autosta Batcopter-helikopteriin. Entäpä jos sarjakuvista tuttu sankari liikkuisikin traktorilla?

Redditissä on julkaistu hiljattain hauska kuva, jossa näytetään hollantilaisten tuunaama traktori. Maanviljelijöiden työkoneena ja kulkupelinä pidetty traktori on muuntautunut uuden maalinsa ja renkaiden asettelunsa ansiosta uskomattoman hienoksi Batman-traktoriksi.

Redittin käyttäjät vitsailevatkin, että ehkäpä lepakkomies soveltuu myös maajussiksi hienon kulkupelinsä myötä. Elokuvissa ja sarjakuvissa seikkailevan Batmanin tiedetään säilyttävän luolassaan auton ja helikopterin lisäksi ainakin moottoripyörää muistuttavaa Batcyclea, Gothamin vesille sopivaa Batboatia ja porttien, muurien ja seinien murskaamiseen soveltuvaa Battankia.