Lemmikkieläimillä negatiivinen vaikutus seksielämään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jokainen voi kuvitella tilanteen, jossa pariskunta on juuri kaatunut intohimoisesti syleillen sänkyyn ja koskettelut ja suudelmat valtaavat makuuhuoneen. Yhtäkkiä vieressä tuijottanut koira alkaa haukkua, koska luulee voihkivalla omistajallaan olevan hätää.

Lemmikkieläimet saattavat aiheuttaa makuuhuoneen puolella kitkaa pariskunnille. Kiusallinen tilanne syntyy myös silloin, jos eläimelle on annettu lupa sängyssä nukkumiseen. Vaikka kumppanukset kuinka rakastaisivat eläintään tasapuolisesti, voi toinen osapuolista tulla kateelliseksi pelkästään lemmikkiään rapsuttelevalle ja hellivälle kumppanille.

Patjayrityksen spesialisti Jed MacEwan myös muistuttaa, että eläimet saattavat häiritä yöunia tilaa viemällä, omistajiaan liikaa lämmittämällä tai lakanoita karvaamalla. Mikäli lemmikkieläimet vaikuttavat pariskunnan seksielämään lamauttavasti, kannattaa eläimet sulkea kokonaan makuuhuoneen ulkopuolelle, Femail First vinkkaa.