Typerys pelleili liikenteessä – Siperia opetti välittömästi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kaikenlaisia huumoriveikkoja piisaa yleisillä paikoilla, ja joskus vitsailijalle käy köpelösti. Onni ei ollut matkassa ainakaan eräällä herralla, joka innostui pelleilemään auton lavalla liikenteen ollessa pysähdyksissä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Verkkovideo näyttää, että kyseinen mies saa kokea karman vaikutukset pikavauhdilla. Hölmöilevä mies availee videolla farkkujensa vetoketjua naisen edessä, ja yrittää lähennellä tätä vihjaavin tanssiliikkein.

Kun auto lähtee liikkeelle, ääliö saa kuitenkin ansionsa mukaan. Hän nimittäin putoaa auton kyydistä. Onneksi nuorukaiselle ei vaikuta käyvän pätkällä huonosti. Hän juoksee pian ajavan auton kiinni ja hyppää taas sen kyytiin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.