Rihannan vainoajalle lähestymiskielto – väitti olevansa tuleva aviomies

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Rihanna kyllästyi taannoin elämään Los Angelesissa, ja päätti muuttaa Yhdysvaltain itärannikolle. Tähden uusi koti on New Yorkin Sohossa sijaitseva 14 miljoonan dollarin arvoinen ja 427 neliömetrin kokoinen luksusasunto.

Rihannan muuttopäätöksen taustalla uskotaan olevan lukuiset hänen Los Angelesin kotiinsa kohdistuneet murtoyritykset. Viimeisin tapahtui 4. lokakuuta, kun Jonathan Whooper -niminen vainoaja yritti tunkeutua tähden kotiin tämän ollessa kiertueella. Mies väitti olevansa Rihannan tuleva aviomies.

Laulajatar saanee kuitenkin olla toistaiseksi rauhassa ahdistelijaltaan. Jonathan Whooper pidätettiin ja hänet määrättiin pysyttelemään 90 metrin päässä Rihannasta seuraavan kahden vuoden ajan. Miestä odottaa myös syyte murtovarkaudesta, vandalismista ja vainoamisesta, mikäli häntä ei todeta syyntakeettomaksi mielenvikaisuuden vuoksi.

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Tuorein on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa. Levyn julkaisun jälkeen Rihanna teki massiivisen maailmankiertueen, joka päättyi lopulta Helsinkiin.