Tästä ei naamiaisasu parane! Super Mario rakennettiin ilmapalloista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Merirosvot, kissat ja perinteiset gorillapuvut voidaan panna suoraan tylsien naamiaisasujen joukkoon. Markkinoilla on nimittäin tarjolla paljon eksoottisimpiakin naamiaisasuja, kuten torakkapukuja tai terveyssiteeksi ihmisen naamioivia kokovartaloasuja.

Parhaimmat naamiaisasut vaativat yleensä kekseliäisyyden lisäksi kädentaitoja, ja nyt Redditissä leviää kuva hauskasta Super Mario puvusta. Puku on tehty värillisistä temppuihin tarkoitetuista ilmapalloista. Asussa on myös Marion söötti dinosauruslemmikki Yoshi. 

Nintendon virallinen maskotti Super Mario on amerikanitalialainen putkimies, joka yrittää pelastaa prinsessa Peachin useissa eri peleissä. Mario esiintyi ensimmäistä kertaa Donkey Kong -pelissä, jossa se tunnettiin vielä nimellä Jumpman.