Doug Hutchison muutti pois – Courtney Stodden innoissaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

19-vuotiaan Courtney Stoddenin ja 53-vuotiaan Doug Hutchisonin avioliiton kerrottiin jokin aika sitten päättyneen. Syyksi on epäilty suura ikäeroa ja sitä, että blondi haluaa itselleen oman realitysarjan, jossa etsii uutta rakkautta.

Nyt asiat ovat edenneet jo sille mallille, että murtunut Doug on muuttanut pois parin yhteisestä Hollywood-talosta. Vihainen Hutchison pakotettiin aviovaimon toimesta pakkaamaan laukkunsa ja lähtemään.

– En ole varma, pystyvätkö he korjaamaan tämän. Dougin maailma kääntyi ylösalaisin, mutta Courtneylle asia on päinvastoin. Hän nauttii sinkkuelämästä. On selvää, että hän on ottanut päätäntävallan itselleen, kertoi lähde Radar Online -lehdelle.

Stodden järjesti äskettäin Halloween-juhlat parin kotona. Aviomies ei ollut niiden aikana kotona. Pari kävi aiemmin yhdessä terapiassa Couples Therapy -realityohjelmassa. Viime aikoina Stodden on ollut uutisotsikoissa jättikokoisten silikonien ja paisuneiden huulten takia.