Kuumimmat gaalahottikset punaiselle matolle – silmänruokaa riitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodissa erilaisia punaisen maton kissanristiäisiä riittää varmasti riesaksi asti – mutta tähdet nauttivat päästessään poseeraamaan valokuvaajille designer-asuissa. Nyt Los Angelesin näyttelijäpiirien kerma on kokoontunut LACMA-gaalaan.

Taide- ja elokuva-alan gaalassa nähtiin muun muassa monia elokuvakaunottaria, kuten paljastavaan kullanhohtoiseen leninkiin pukeutunut Kate Hudson, pronssinväriseen iltapukuun sonnustautunut Amy Adams ja sinisissään säteillyt uhkea Kate Beckinsale.

Niin ikään muita viihde- ja muotimaailman kuuluisuuksia voitiin huomata paikan päällä. Näyttelijä Dakota Johnson, realitykaunotar Nicole Richie ja malli Amber Valletta olivat kaikki valinneet asun, jossa oli läpinäkyviä yksityiskohtia. Talk show -juontaja Jimmy Kimmelin vaimo Molly McNearey ikuistettiin mekossa, jossa oli varsin antava kaula-aukko. Mies vierellä näytti tyytyväiseltä.