Movember-kasvattaja! Tässä on sinulle tavoitetta kerrakseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihminen tarvitsee elämälleen tarkoituksen. Jos sitä ei löydy ilmeisistä asioista, kuten perheestä, ystävistä tai työstä, on muitakin vaihtoehtoja. Eräälle miehelle syvän onnen ja merkityksellisyyden tunteen tuo viiksien kasvattaminen.

Jaipurista, Intiasta, kotoisin oleva 65-vuotias Ram Singh Chauhan halusi kasvattaa maailman pisimmät viikset. Miehen 4,3-metriset karvahipsukat ovat vaatineet 42 vuoden kasvatuksen. Hän käyttää päivittäin kaksi tuntia niiden pesemiseen ja trimmaamiseen.

Viikset ovat niin pitkät, että miehen pitää kietoa ne kaulansa ympärille, ettei kompastuisi partakarvoihinsa. Vuonna 2010 viikset saivat Chauhanin kaipaaman tunnustuksen ja ne merkittiin Guinnessin ennätystenkirjaan.

– Minulle viikset ovat kaikki. Korvaamattomat. Ne ovat ylpeyden, kunnioituksen ja kunnian symboli. Kukaan ei voi laittaa hintaa viiksilleni, kommentoi Chauhan Barcroft Median videolla.