Gisele Bundchen on huikea kurvitar – tältä näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Gisele Bundchen synnytti viime vuonna tyttärensä Vivianin. Mallikaunotar palasi sittemmin nopeasti takaisin töihin, ja toukokuussa hänen vartalonsa ikuistettiin Vogue-lehden kanteen.

Nyt huippumalli on poseerannut kuvaajille Wall Street Journal -lehden järjestämässä Innovator Of The Year Awards 2013 -tilaisuudessa, ja osoittanut olevansa edelleen näyttävä kaunotar.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

33-vuotias Gisele Bundchen viihtyi aikoinaan useamman vuoden näyttelijäkomistus Leonardo DiCaprion kainalossa. Sittemmin neito on mennyt naimisiin jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Benjamin Rein ja Vivian Lake Brady. Bundchen on perustanut oman Gisele Bundchen Intimates -vaatemerkkinsä, jonka tuotteita hän tietenkin itse usein esittelee.