Lara Bingle ongelmissa hiekalla – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Lara Bingle on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa kotimaansa lisäksi myös Yhdysvalloissa. Tähti aloitti taannoin seurustelusuhteen Avatar-näyttelijä Sam Worthingtonin kanssa, ja on sittemmin poseerannut usein paparazzikuvissa.

Nyt Lara Bingle on joutunut tukalaan tilanteeseen autoillessaan Range Rover -maasturillaan Sydneyssä sijaitsevalla Boat Harbor Beachilla. Auto jumiutui nimittäin hiekkaan, ja sen irrottamisessa tarvittiin miehistä voimaa.

26-vuotias australialainen Lara Bingle tuli kotimaassaan tunnetuksi kiistellyn matkailumainoksen myötä vuonna 2006. Sittemmin läpimurtonsa tehnyt kaunotar on poseerannut muiden muassa Grazia, OK!, Who ja New Idea -lehtien kansissa ja poseerannut useissa mainoskampanjoissa. Hänellä on myös kotimaassaan oma Being Lara Bingle -realitysarja.