Lara Bingle säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Lara Bingle on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa kotimaansa lisäksi myös Yhdysvalloissa. Tähti aloitti taannoin seurustelusuhteen Avatar-näyttelijä Sam Worthingtonin kanssa, ja on sittemmin poseerannut usein paparazzikuvissa.

Nyt Lara Bingle nähdään keikistelemässä rannalla, jossa hänestä ikuistettiin mallikuvia. Sydneyssä järjestetty kuvaussessio kiinnitti takuulla jokaisen paikalla olleen miehen huomion.

26-vuotias australialainen Lara Bingle tuli kotimaassaan tunnetuksi kiistellyn matkailumainoksen myötä vuonna 2006. Sittemmin läpimurtonsa tehnyt kaunotar on poseerannut muiden muassa Grazia, OK!, Who ja New Idea -lehtien kansissa ja poseerannut useissa mainoskampanjoissa. Hänellä on myös kotimaassaan oma Being Lara Bingle -realitysarja.