Tankkaus pahasti pieleen: Mies sytytti vaimonsa vahingossa tuleen

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Tosielämässä sattuu hämmentäviä tilanteita, joita ei voi arvata ennalta. Nyt erään yhdysvaltalaismiehen onnistui sytyttää vaimonsa tuleen bensa-asemalla – vahingossa. Tilanne tallentui valvontakameralle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Georgian Clarkesvillessa asuva 37-vuotias Austin Dawkins tankkasi autoaan ja piti samalla sytkäriä liian lähellä bensapumppua. Tästä aiheutui räjähdys, joka sytytti hänen vieressään seisovan Jessica-vaimon tuleen. 30-vuotias nainen pakeni liekkejä, vaikka oli jo itse tulessa.

Valvontakameran filmi loppui siihen, kun aviomies ryntäsi hädissään vaimonsa perään. Rouva Dawkins kärsi onnettomuuden jälkeen toisen ja kolmannen asteen palovammoista. Hänen miehensä saattaa joutua tilanteen takia maksamaan 1.000 dollarin sakot. Pahimmassa tapauksessa hän voi päätyä jopa vuodeksi vankilaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.