Mikä näky! Rihanna märkänä bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Rihanna on kiertänyt viime aikoina maailmaa Diamonds-kiertueellaan. Tähdelle oma kotipaikka Barbados on kuitenkin rakasta seutua, ja hän palasi juurilleen Israelin keikkansa jälkeen.

25-vuotias laulajatar nähtiin paikallisella rannalla valokuvaajan kanssa. Rihanna mitä ilmeisimmin käytti aurinkoisen rantapäivän kuvauksiin, joissa hänet nähtiin monivärisessä bikiniasussa. Paikallisetkin innostuivat kuvaamaan tähteä.

Rihanna kyllästyi taannoin elämään Los Angelesissa ja muutti Yhdysvaltain itärannikolle New Yorkin Sohoon. Popparin muuton syynä arvellaan olevan hänen kotiinsa suunnatut murtoyritykset. Ahdistelija Jonathan Whooper yritti tunkeutua neidon kotiin väittäen olevansa tämän aviomies. Mies kuitenkin pidätettiin ja hänet määrättiin pysyttelemään 90 metrin päässä laulajasta seuraavan kahden vuoden ajan.