Sam Faiers julkaisi herutuskuvansa Twitterissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen The Only Way Is Essex -televisiosarjan tähtisiskokset Billie ja Sam Faiers ovat kotimaassaan toistuvasti paparazzien kiinnostuksen kohteena. Realitytähdet ovat tulleet tunnetuksi viihdelehtien ja televisiosarjansa avulla myös saarivaltion ulkopuolella.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Sam Faiersille vähissä vaatteissa esiintyminen ei ole mitään uutta. Nyt 22-vuotias realitytähti on jakanut Twitter-tilillään omakuvan, jossa hän poseeraa mustiin rintaliiveihin riisuuntuneena.

Sam Faiers kertoi äskettäin, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.