Kuljettaja sekosi liikenteessä – tosielämän törmäilyautoilu videolle

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Yleensä jos autoilija törmää kadulla toisen ihmisen autoon, asia voidaan selvittää aikuismaisesti paikan päällä. Ei kuitenkaan aina. Joskus henkilö voi yrittää paeta paikalta vastuun välttääkseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Näin kävi äskettäin Chigagossa, jossa henkilö törmäsi Belmont Avenuella taksiin ja yritti sitten paeta paikalta. Taksikuski oli täynnä pyhää vihaa ja päätti estää paon tulemalla auton eteen. Seuraavat tapahtumat ovatkin sitten historiaa.

Kuski peruuttaa videolla autoaan liikenteen seassa ärhäkkä taksikuski perässään. Taksimies hakkaa autoilijan ikkunaa tämän ajaessa pois paikalta. Ilman vahinkoja ei tässä onnistuta, sillä kuski onnistuu paetessaan törmäämään neljään autoon.