Venäläisauto ajoi jokeen – näin coolisti kuski reagoi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni ei välitä ajatuksesta joutua auto-onnettomuuteen, ja esimerkiksi kulkuvälineellä veden varaan joutuminen voisi olla todella kauhunsekainen kokemus. Kaikki eivät kuitenkaan juuri ihmettele jouduttuaan vakavaan vaaratilanteeseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Rajanaapurissamme Venäjällä taidetaan hermojen hallinta. Verkkovideolle on nyt päätynyt kamerakuvaa kahden miehen ajomatkasta, joka päättyi suoraan jyrkästä kurvista jokeen.

Herrat eivät kuitenkaan panikoidu, vaan suhtautuvat tyynen rauhallisesti siihen, että menopeli keinuu virtaavassa vedessä. Matkustaja toteaa auton kelluvan ja kysyy venäjän kielellä kuskilta, mitä parivaljakon tulisi tehdä. Toinen miehistä ehdottaa, että he yrittäisivät suunnata rantaan.

– Älä kuitenkaan yritä kääntää rattia, se on hyödytöntä, toteaa matkustaja kuskille.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.