Hätäkeskukseen tuli outo puhelu – poliisioperaation syyllinen yllätti

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Hätäkeskukseen soitetaan aina joskus pilapuheluita, mistä voi saada myös tuntuvat sakot. Äskettäin sellainen puhelu soitettiin lontoolaisesta James Cocksedgen asunnosta. Poliisi oli huolissaan kuullessaan asunnosta rääkäisyjä ja murtautui sisään kotiin.

Varsinaista hätätilannetta ei kuitenkaan oikeasti ollut, sillä puhelun oli soittanut Bruce-lemmikkikissa, joka oli vahingossa kävellyt puhelimen päältä. Äänet taas tulivat siitä, kun asunnon omistajan kaksi kissaa tappelivat keskenään. 33-vuotias insinööri sai tietää tapahtuneesta, kun käveli kotiinsa ja huomasi sen ovien olevan auki.

James Cocksedge selitti kissansa olevan viehtynyt puhelimiin. Otuksen lempipuuhaa on painella puhelimen nappeja. Omistaja oli Daily Mirror -lehden mukaan erittäin nolostunut eläimensä jekusta, josta hän sai muistoksi parin sadan punnan laskun hajotetun oven takia.