Miley Cyrus näytti keskisormea DJ:lle – heitettiin ulos baarin VIP-tilasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Miley Cyrus on ollut otsikoissa monestakin syystä. Neitokaisen tyyli kopioitiin Halloweenin aikana moneen erilaiseen naamioasuun, joista suurin osa näytti käyttäjiensä yllä nololta.

Miley itse juhlisti Halloweenia räppäri Lil Kimille kunniaa tekevällä asulla, joka yllään biletti Los Angelesissa Create-yökerhossa. Neitokaisella meni lujaa, eikä hän ollut innoissaan DJ Chuckien kommentista, jossa mies vitsaili popparin twerkkaus-tanssista. Cyrus näytti tiskijukalle keskisormea, minkä jälkeen hän sai lähtöpassit baarin VIP-puolelta, uutisoi Elite Daily -sivusto.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Unohdin kertoa, että Miley Cyrus näytti minulle keskisormea kun vitsailin ”jossain päin Amerikkaa Miley Cyrus edelleen twerkkaa…” Se oli vitsi! Kuitenkin, ystäväni reagoivat asiaan ja potkaisivat hänet pois VIP-tiloista. Olen pahoillani Miley! Koko show Createssa oli kuitenkin hauska, kirjoitti DJ Chuckie Facebook-sivuilleen.

Cyrus erosi äskettäin poikaystävästään Liam Hemsworthista, koska mies sai tarpeekseen tähden ronskeista esiintymisistä ja muuttuneesta tyylistä. Sittemmin Miley on nähty bilettämässä New Yorkissa alaikäisenä Lindsay Lohanin kanssa. 21 vuoden ikäraja ei estänyt tähteä juomasta Ison Omenan trendibaarissa alkoholidrinkkejä.