Cocon näyttävä Halloween: ”Tuhma koulutyttö”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuonna 1979 Kaliforniassa syntyi tyttövauva, jonka kuvat ovat sittemmin aikuisiässä päätyneet monen viihdelehden sivuille, ja jonka muodokasta peppua on ylistetty keskusteluohjelmia myöten. Hän on Nicole Natalie Marrow Austin, jonka suuri yleisö tuntee nimellä Coco.

34-vuotias neitokainen on saavuttanut uran glamourmallina ja realitytähtenä räppärimiehensä Ice-T:n rinnalla. Silloin tällöin tämä sporttinen blondi nauttii biletyksestä. Viimeisimmät otokset on tallennettu Halloween-juhlista, joissa Coco esitteli takalistoaan tuhmana koulutyttönä.

– Sateinen Halloween, mutta selvisin siitä. Menin ulos tuhmana koulutyttönä, kommentoi Coco blogiinsa.

Coco Austin on tunnustanut hankkineensa silikoni-implantit. Sen sijaan tähti väittää maankuulua peppuaan aidoksi. Hän meni miehensä Tracy ”Ice-T” Marrow’n kanssa naimisiin vuonna 2001 Las Vegasissa. Pari on rakentanut yhteisen kodin New Jerseyn kaupunkiin.