Avrilin exä luopui vasta nyt Lavigne-sukunimestä – vuosia eron jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen laulajatar Avril Lavigne kihlautui viime vuonna Nickelback-yhtyeen keulahahmo Chad Kroegerin kanssa. Pariskunta rakastui alkujaan yhdessä laulaessaan ja artistit astelivat vihille viime kesänä Euroopassa.

Ennen Chad Kroegeria Avril Lavigne oli naimisissa Sum 41 -yhtyeen nokkamies Deryck Whibleyn kanssa. Pariskunta otti avioeron vuonna 2009, mutta Deryck vaihtoi avioituessaan käyttöön ottamansa Lavigne-sukunimen pois vasta nyt.

E! News -sivuston mukaan rokkari tunnetaan siis nykyään jälleen Deryck Jason Whibleynä Deryck Jason Lavigne Whibleyn sijaan. Harva tosin on edes tiennyt miehen ottaneen aikoinaan Lavigne-sukunimen käyttöön, sillä hän on ollut asiasta varsin hiljaa mediassa.

Laulajatar ja Nickelback-keulahahmo avioituivat Etelä-Ranskassa. Häät järjestettiin Chateau La Napoule -linnalla. Pari vaihtoi vihkivalansa noin 50 vieraan edessä. Avril Lavigne on ollut aiemmin naimisissa Sum 41 -yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn kanssa. Tähtiparin avioliitto kesti kolmen vuoden ajan. Sittemmin poptähti oli pitkään on-off -suhteessa Kardashianien realityperheeseen kuuluvan Brody Jennerin kanssa.