Naiset antavat ”puskansa” rehottaa joulukuussa – tempaus toistuu

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Miesten Movember on parhaillaan käynnissä, mutta joulukuussa on naisten vuoro viettää Decembeaveriä. Stara kertoi jo vuosi sitten naisten uudesta tempauksesta, jossa he jättävät alapään intiimialueidensa karvoituksen ajamatta ja vahaamatta koko joulukuun ajaksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Decembeaverin tarkoituksena on kerätä varoja American Cancer Society -järjestölle. Sarah Cooperin käsikirjoittaman ja ohjaaman videon alkuperäinen tarkoitus oli siis silkka parodia, mutta hieman yllättäen hassuttelusta koitui kuitenkin myös todellista hyötyä.

Video sai ihmiset lahjoittamaan rahaa American Cancer Society -järjestön verkkosivuilla ja edesauttoi järjestön varainhankintaa. Samalla myös tietoisuus järjestöstä on kasvanut. Pian Decembeaver on jälleen ajankohtainen.