Lady Gaga kopioi tyylinsä teinivaimolta? Tältä näytti kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on nähty viime päivinä toinen toistaan näyttävämmissä asuissa. Uuden levynsä tiimoilta parhaillaan julkisuudessa päivittäin paistatteleva neitokainen onkin ollut otsikoissa musiikkinsa sijaan lähinnä vain asuvalintojensa merkeissä. Niin tälläkin kerralla.

Lady Gaga kuvattiin eilen poistumassa Sirius-radioaseman haastattelusta, ja hänen asunsa ei ollut tällä kertaa kovinkaan shokeeraava. Sen sijaan asu oli kuin kopio maailman tunnetuimman teinivaimon, Courtney Stoddenin, tyylistä.

Lady Gaga julkaisee ARTPOP-albuminsa 11. marraskuuta. Tähden uutisoitiin vastikään eronneen poikaystävästään Taylor Kinneystä, koska pari ei ehtinyt nähdä toisiaan tarpeeksi. Huhuista kertoi ensin The Sun -lehti, mutta niitä ei ole vielä vahvistettu popparin taholta.