Marvelin supersankarit laajentavat televisioon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvel Studios -elokuvayhtiö on tuonut valkokankaille liudan supersankareita, kuten Iron Man, Thor, Hulk ja Kapteeni Amerikka. Niin hahmojen omat seikkailut kuin heidät yhteen saattanut Avengers-elokuva ovat olleet hurjia menestyksiä, ja jatkoa seuraa. Tuore Thor: The Dark World sai ensi-iltansa lokakuun lopussa.

Marvel-yhtiö aikoo laajentaa maailmaansa myös televisiosarjojen puolelle. Aikaisemmin tänä syksynä yhdysvaltalaisella ABC-kanavalla ensiesityksensä sai The Agents of S.H.I.E.D. -toimintasarja. Nyt Marvel aikoo tuottaa jopa neljälle supersankarille omat televisiosarjansa Netflix-suoratoistopalveluun.

E! News -sivuston mukaan omat televisiosarjansa saavat Marvel-yhtiön hahmot Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones ja Iron Fist. Lisäksi sankarit tulevat seikkailemaan yhdessä The Defenders -nimisessä minisarjassa. Hahmoista ehkä tunnetuimman, sokean supersankarin Daredevilin, oma sarja alkaa vuonna 2015.

Marvel-hahmojen seikkailuja tullaan edelleen näkemään runsaasti myös valkokankaalla. Captain America: The Winter Soldier saa ensi-iltansa huhtikuussa 2014. Avengers -elokuvan jatko-osa on puolestaan tulossa kesällä 2015.