Naya Rivera tihkuu seksiä lehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Glee-musikaalisarja koki kovan kolauksen, kun sen päätähti Cory Monteith kuoli äkillisesti. Sarjan luoja Ryan Murphy ilmoitti tribuuttijakson esittämisen jälkeen, että sarjan kuudes kausi tulisi olemaan sen viimeinen.

nayarivera10112013

Eräs Glee-sarjan tähdistä on kuvankaunis Naya Rivera, joka nähdään nyt uuden Rolling Stone -lehden kannessa. Mustassa uima-asussa poseeraava ruskettunut kaunotar oli itsekin tyytyväinen otokseen, sillä jakoi sen Instagram-sivullaan.

Naya Rivera on losangelesilainen näyttelijätär, joka meni äskettäin kihloihin räppäri Big Seanin kanssa. Glee-sarjassa 26-vuotias neitokainen esittää häijyä cheerleaderia, Santana Lopezia. Roolihahmo sai lisäsyvyyttä ohjelmassa, kun hän paljastui tunteidensa kanssa kipuilevaksi lesboksi.