Roskaruoka-addikti pelkää vihanneksia: ”Ajatuskin saa fyysisesti sairaaksi”

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Moni terveysintoilija suhtautuu nuivasti pikaruokaloihin ja niiden valikoimaan. Jollekin myös vihannekset voivat tuottaa kauhunväristyksiä. 21-vuotiaalla Faye Campbellilla on erikoinen ongelma, sillä hän pelkää omien sanojensa mukaan vihanneksia.

Nainen on roskaruoka-addikti, eikä ole työntänyt vihannesta suuhunsa 16 vuoteen. Hänelle ovat tuona aikana maistuneet lähinnä vain ranskalaiset perunat.

Järkipuheet eivät asiaan auta, sillä terveysruoat saavat lautaselle eteen tuotuna vain naisen vatsan muljahtelemaan. Neitokainen ei syömistottumuksistaan huolimatta ole kuitenkaan 58 kiloa painavampi.

– Ajatus vihannesten tai hedelmien syömisestä tekee minut fyysisesti sairaaksi. Jos pidän niitä lähellä suutani, sekin kauhistuttaa minua, kertoi Campbell Female First -sivustolle.