Justin Bieberin prostituoitu niukassa leopardimekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieberin kerrottiin vierailleen Brasilian Rio de Janeirossa bordellissa, ja myöhemmin internetiin ilmestyi paikallisen naisen kuvaamaa videomateriaalia nukkuvasta Bieberistä. Nainen on Tati Neves, joka on noussut nopeasti paikalliseksi pikkujulkkikseksi.

Bieberin mukaan 26-vuotias Tatiana ”Tati” Neves Barbosa ei ole prostituoitu, mutta hän on mainostanut seksipalvelujaan muun muassa lehdissä. Nyt hänet on kuvattu niukassa leopardimekossa Sao Paulossa sijaitsevassa yökerhossa.

Kanadalaisteini Justin Bieber nousi maailman tietoisuuteen, kun manageri Scooter Braun kiinnitti nuorukaiseen huomiota YouTube-sivustolla. 12-vuotias Justin lataili verkkoon esiintymisvideoitaan, jotka saivat Braunin vakuuttumaan. Bieber lauloi Atlantassa Usherille, ja hänet kiinnitettiin RBMG-yritykseen. L.A. Reid antoi tähdelle levytyssopimuksen Island Recordsille, minkä jälkeen loppu onkin ollut historiaa.