Käärmehieronta saa kananlihalle! Uskaltaisitko kokeilla tällaista?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmisellä on luontainen kunnioitus suuria petoeläimiä ja jättikokoisia matelijoita kohtaan. Pytonit ovat kookkaita käärmeitä, joita voi ihastella esimerkiksi eläintarhassa. Indonesiassa ollaan nyt keksitty jotain melko yllättävää niiden varalle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Maan pääkaupungissa Jakartassa sijaitsevassa kylpylässä annetaan nimittäin kokovartalohierontoja, joita tekee kolme ihmisen päällä luikertelevaa pytonia. Hoito kestää 1,5 tuntia. Aivan yksin hierottava ei eläinkunnan edustajien kanssa jää, sillä kaksi koulutettua hierojaa vahtii hoidon sujumista vierestä.

Heidän tehtävänsä on varmistaa, että käärmeet pysyvät liikkeessä asiakkaan kehon päällä. Hieronnan ja pelon herättämän adrenaliinin sanotaan yhdessä parantavan asiakkaan aineenvaihduntaa. Feri Tilukay maksoi 38 euroa kokemuksesta.

– Se on hyvin uniikki tunne, kommentoi 31-vuotias asiakas AFP-uutistoimistolle.